Me

JBE Finlandin perustajajäsenet ovat Elisa Saarinen ja Jenni Moilanen.

elisa

Elisalla on kymmenien vuosien liikkeenjohdon kokemus. Kansainvälinen osaaminen on karttunut eri maissa rahoitusalan johtajana. Työkokemus kattaa myös viestintäjohtajan tehtävät. Tuttua on sekä B2B- että B2C-liiketoiminta. Johtoryhmäkokemusta on useiden vuosien verran.

Elisan asiakkaille tekemät konsultoinnit kattavat tällä hetkellä kansainvälistymissuunnitelmat, markkina-analyysit, kansainvälisten suurasiakkaiden neuvottelut, asiakkaiden rahoitusneuvottelu, yrityskaupat ja johtamiskonsultoinnin.

jenni

Jennillä on yli 20 vuotta kokemusta yritysten haastavista rahoitus- ja talousasioista. Rahoitusalalla hän on hoitanut mm. yritysrahoitusta ja varainhoitoa sekä toiminut esimiehenä ja johtanut myyntiä. Hän on ollut mukana erilaisissa yritysjärjestelyissä, toiminut talousjohdossa yrityssaneerausmenettelyssä sekä kansainvälistyvän startup-yrityksen talousjohdossa.

Jennin asiakkaille tekemät konsultoinnit liittyvät erityisesti rahoitukseen, yritysjärjestelyihin sekä taloushallinnon ja liiketoiminnan kehittämiseen.